Lillaförskolans Blogg

Måla utomhus i solsken!Aktuellt

Posted by Erica Fri, November 09, 2018 10:51:37

När vi kan passar vi på att plocka fram färgen utomhus! För vad är egentligen härligare?

Knopparna målar Mulle!Aktuellt

Posted by Erica Fri, November 09, 2018 10:49:01

Här har Knopparna (1-3åringar) hittade Mulle i skogen och sedan fått i uppdrag att måla av honom! Visst blev det väldigt likt?
Blog imageBlog imageBlog image

Små barn kan!Aktuellt

Posted by Erica Fri, November 09, 2018 10:46:08

Om det är någon som våra Knoppar älskar, så är det att skapa! Och visst kan alla skapa? Även de som är 1 år gamla skapar på sitt vis!
Blog imageBlog imageBlog image

Knacka på!Aktuellt

Posted by Erica Fri, November 09, 2018 10:44:13

Att skapa läsmöjligheter för de minsta barnen på ett enkelt sätt. Här har vi satt upp boken Knacka på, på vår hylla. Barnen kan själva knacka på, vi kan läsa tillsammans med barnet och prata om bilderna, samtidigt som de leker. Nya skapelser, nya tag!
Blog image

Skrinna säsong!Aktuellt

Posted by Erica Fri, November 09, 2018 10:42:44

Äntligen är det dags för Skrinna säsongen här på Lilla Förskolan! Skrinna är Mulles kompis på skridskor och alla 4 och 5 åringar på förskolan åker en gång i veckan nu!
Så himla härligt! Vi har bokat en hockeyhall som ligger 2-300 meter från skolan, lyxigt!Blog imageBlog image

Hösten är igång!Aktuellt

Posted by Erica Wed, September 19, 2018 11:46:59

Äntligen är hösten igång hos oss på Lilla Förskolan!
Vi har kommit igång med flera olika saker och här kommer ett litet axplock av allt som vi hunnit med!

VårteckenAktuellt

Posted by Erica Mon, May 14, 2018 11:39:57

Hej!
Idag gick de minsta barnen, Knopparna, till Lill-skogen, på jakt efter vårtecken. Vi hittade flera sorters blommor, bland annat klöver och vitsippa, flera gröna blad och lite annat smått och gott. Vi tog med oss alla vårtecken till förskolan och skapade underbara vårtavlor.

Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog image

Härliga tider!Aktuellt

Posted by Erica Tue, April 24, 2018 14:46:09

Äntligen lite vår hos oss i Härnösand! Solen skiner och smälter bort snön, sakta med säkert!! Vilket innebär vatten, gegga och slask, alltså underbart att leka i!