Lillaförskolans Blogg

Lilla Loppet!

AktuelltPosted by Erica Wed, March 14, 2018 11:53:29
Hej!
Varje år arrangerar vi Lilla Loppet på förskolan. Ett skidlopp där alla får vara med och där alla vinner!
Igår åkte vi loppet och det var en stor succe, inte minst pga av den snön som vi har i Härnösand! Hela förskolan åkte, alla ettåringar och upp till våra äldsta barn! I år var det Lagge, Mulles kompis på skidor, som hade gjort upp en utmanande bana till oss och barnen. Det fanns uppgifter längs spåret och varvet avslutades med slalomåkning mellan pinnar. Efter loppet drack vi blåbärssoppa och avslutade på förskolan med korv-kiosk inne i Helenas kök, där alla barn fick hämta parisare till lunch!
Idag väntar diplomutdelning till alla stolta barn!

Fill in only if you are not real